Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Hvorfor vælge Kildebakken?

Citater

"Jeg har aldrig været i tvivl om, at Kildebakkeskolen er den bedste skole for vores børn. De startede i Kildebakkens børnehave, og allerede der, var de i trygge hænder. Overgangen fra børnehave til skole var fantastisk. Børnehaven er god til at tage de store børn med på skolen, så de får kendskab til den, allerede inden de skal gå i førskole og sidenhen i skole. Det er en god mavefornemmelse, man som forældre har, når man kan se at de bare føler sig godt hjemme. 

Kildebakkeskolen er en lille skole, med under 200 elever, hvor sammenhold, læring og leg går godt i spænd med hinanden. Alle hjælper hinanden uanset alder og klassetrin. Der er morgensamling tre gange om ugen, hvor forældre er velkomne til at deltage, og børnene nyder det. Har man noget der skal snakkes om, er både pædagoger, lærere og ledelse altid lydhøre, hvilket gør at samarbejdet mellem skole og hjem styrkes.

Jeg spurgte mine børn om, hvad det bedste ved Kildebakkeskolen er? Svaret var: Alting! For mig er det det bedste svar! Kan varmt anbefale Kildebakkens børnehave og skole."


Pernille Lindberg - mor til pige i 4.kl.

_______

Kildebakkeskolen har en stor styrke i dens evne til at give et sammenhold på tværs af klassetrin. Gode tanker og ideer i undervisningen. Vi er meget glade for deres opmærksomhed på mobning, mobil/sociale medier og vigtigheden af socialt samvær. 

 Carina mor til børn i 3. og 6. Klasse. det bedste

det bedste